LUMIRAX

- d e s i g n   v e r l i c h t i n g -

 

Home Up Reactie Overzicht Zoeken Contact

Prijzen

Prijzen per januari 2013

Alle hieronder vermelde prijzen zijn inclusief BTW, exclusief bezorgkosten.

Sfeerlampen

Sfeerlampen Prijs (euro)
Orion Small 179,-
Orion Medium 249,-
Orion Large 399,-
Auriga Small 149,-
Auriga Medium 199,-
Auriga Large 329,-

Bovengenoemde prijzen zijn prijzen voor de standaard lampen. Deze worden geleverd met frame van ongelakt vurenhout en blank gelakte dekplaten van berkenmultiplex. De lampen zijn standaard voorzien van (snoer)dimmer en hebben een ge´ntegreerde bloempot in de dekplaat.

Spaarlampen of LED lampen in plaats van gloeilampen

Standaard worden onze sfeerlampen intern uitgerust met gloeilampen. Indien gewenst kunnen wij ze ook leveren met spaarlampen of LED lampen.

Spaarlampen gaan ongeveer 10.000 uur mee, dus tot wel 10 keer zo lang als gloeilampen. Ze gebruiken een factor 4 Ó 5 keer minder energie. De spaarlampen kunnen worden gebruikt met dezelfde dimmer als de gloeilampen, dus achteraf vervangen is ook mogelijk. Voor meerprijs van de spaarlampen, zie onderstaande tabel.

Nog energiezuiniger zijn LED lampen. Deze gaan 25.000 tot 50.000 uur mee, dus tot zo'n 50x zo lang als gloeilampen. En ze gebruiken 6 tot 10 keer zo weinig energie. De LED lampen kunnen worden gebruikt met dezelfde dimmer als de gloeilampen, dus achteraf vervangen is ook mogelijk. Voor meerprijs van de LED lampen, zie onderstaande tabel. 

Zowel de spaarlampen als de LED lampen zijn dimbaar met de bijgeleverde snoerdimmer. De dimbaarheid verschilt echter lichtelijk met die van die van gloeilampen, in het bijzonder in het lagere vermogensbereik; ze zijn meestal tot ongeveer 10% terug te regelen, niet tot 0% zoals het geval is bij gloeilampen. Bij de spaarlampen is er mogelijk een zachte brom in de snoerdimmer hoorbaar. Dit kan geen kwaad. Ook kwa lichtkleur zijn er verschillen: spaarlampen geven in vergelijking met gloeilampen een wat witter licht. Het licht van LED lampen bevat wat meer blauwe tinten. De verschillen zijn echter klein en alleen zichtbaar indien de lampen met de verschillende type lampen direct naast elkaar worden geplaatst; ze doen niet af aan de algehele sfeerbeleving van onze sfeerlampen.

Overigens willen wij er op wijzen dat vanaf eind 2013 onze sfeerlampen alleen nog geleverd zullen worden met spaarlampen of LED lampen. Gloeilampen zullen vanaf die datum niet of nauwelijks meer verkrijgbaar zijn ivm EU wetgeving. Klik hier voor meer informatie. Een aantal van onze sfeerlampen kunnen we momenteel nog niet voorzien van spaarlampen en/of LED lampen. Dit komt omdat er voor deze sfeerlampen nog geen geschikte dimbare spaar/LED lampen verkrijgbaar zijn. Wij verwachten echter dat deze situatie spoedig zal veranderen. 

Sfeerlampen Meerprijs spaarlampen (euro) Meerprijs LED lampen (euro)
Orion Small -niet leverbaar- -niet leverbaar-
Orion Medium 38,- -niet leverbaar-
Orion Large 38,- 58,-
Auriga Small -niet leverbaar- -niet leverbaar-
Auriga Medium 17,- -niet leverbaar-
Auriga Large 19,- 29,-

Meerwerk

Tegen meerprijs zijn onderstaande varianten mogelijk. Het frame en de dekplaten worden dan behandeld met beits. Afhankelijk van het aantal gewenste behandelingen (1 tot 3) wordt een lichter of donkerder resultaat behaald. De schroeven in het frame en de dekplaten van de lamp worden meebehandeld.

Variant Meerprijs per lamp (euro) Opmerkingen
Eiken 100,- Beits, 1 tot 3 behandelingen
Mahonie 100,- Beits, 1 tot 3 behandelingen
Ebben 100,- Beits, 1 tot 3 behandelingen
Beuken 100,- Beits, 1 tot 3 behandelingen

Minderwerk

Standaard worden de sfeerlampen geleverd met een voorziening voor het plaatsen van een plant. In de dekplaat wordt een kunststof buitenpot ge´ntegreerd, een binnenpot wordt ook meegeleverd. Indien dit ongewenst is, kan een sfeerlamp ook worden geleverd zonder deze voorzieningen. In dat geval wordt de sfeerlamp geleverd met dichte dekplaat. Minderprijs is dan 25 euro per lamp.

Accessoires

Het mooist komen onze sfeerlampen tot hun recht in combinatie met een levende varen. Voor situaties waar een levende varen niet mogelijk of niet praktisch is kunnen wij ook fraaie kunststof varens leveren. De kwaliteit van deze kunststof varens is erg hoog, ze zijn kleurecht en nauwelijks van echte varens te onderscheiden.

Accessoires Prijs (euro)
Kunststof varenset voor Orion/Auriga Small 46,-
Kunststof varenset voor Orion/Auriga Medium 62,-
Kunststof varenset voor Orion/Auriga Large 74,-

De varensets bestaan uit een aantal geselecteerde varentakken die tezamen de gehele bovenkant van de lamp afdekken en zo de indruk van ÚÚn grote mooie dekkende varen opleveren.

Bezorgkosten

Bezorgkosten voor Nederland zijn 25 euro. Voor dat bedrag wordt de bestelde sfeerlamp op de door u aangegeven locatie bezorgd en ge´nstalleerd. Er wordt contact met u opgenomen voor datum en tijdstip van bezorging.

Bezorgkosten voor buitenland: -neem contact met ons op-

Bestellen

Klik hier om sfeerlampen en/of accessoires te bestellen.

Betaling

Betaling kan geschieden door zelf het verschuldigde bedrag over te maken naar onze bankrekening. Betalingsinformatie ontvangt u na het plaatsen van uw bestelling.

Levertijden

Al onze sfeerlampen worden met de hand gemaakt. Afhankelijk van de voorraad leveren wij de sfeerlampen normaal gesproken binnen 2 Ó 3 weken uit.

Garantie

Onze sfeerlampen worden geleverd met een jaar garantie op materiaal en constructiefouten. Omdat onze sfeerlampen gemaakt zijn van hout gelden er beperkende garantievoorwaarden. De complete garantiebepalingen zijn opgenomen in onze Algemene Voorwaarden voor levering, klik hier om deze te bekijken.


ę Copyright 2006-2013 Lumirax - Alle rechten voorbehouden.
Laatst gewijzigd: 07-jan-2013