LUMIRAX

- d e s i g n   v e r l i c h t i n g -

 

Home Up Reactie Overzicht Zoeken Contact

Auriga

Auriga Small
Auriga Medium
Auriga Large

Auriga Large Auriga Medium Auriga Small

(klik op lamp voor detail pagina)

De Auriga lijn omvat hangende sfeerlampen van het typische 'gedraaide-pyramide ontwerp' in drie verschillende formaten: Small, Medium en Large. Alle Auriga lampen bevatten aan de bovenzijde een ge´ntegreerde bloempot voor plaatsing van een (hang)plant. Standaard worden ze geleverd met een naturel vurenhouten frame en een speciale crŔmewitte bekledingsstof. De ophanging aan de bovenzijde van de bestaat uit vier metalen kettingen die tezamen komen in een ring. Aan deze ring kan de sfeerlamp opgehangen worden. Aan de onderzijde, in de punt van de lamp, bevindt zich een schakelaar/dimmer waarmee de hoeveelheid licht van de ge´ntegreerde gloeilamp kan worden aangepast aan de sfeer van de omgeving.

Let op: De Auriga sfeerlampen zijn bedoeld als extra verlichtingselementen voor uw interieur. Hoewel de hoeveelheid licht van de Auriga lampen met de ge´ntegreerde dimmer geregeld kan worden, is de maximale hoeveelheid bruikbaar licht beperkt; Het frame en de stoffering van de lampen zijn ontworpen voor maximale verstrooiing van (indirect) licht. De Auriga lampen zijn daarom minder geschikt als leeslamp of lamp voor verlichting van een werkplek.

Varianten

In bovenstaande foto's zijn de standaard Orion sfeerlampen afgebeeld. Tegen meerprijs zijn ook varianten leverbaar. Klik hier voor meer informatie.


ę Copyright 2006-2013 Lumirax - Alle rechten voorbehouden.
Laatst gewijzigd: 07-jan-2013